Verzending-, terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzendtijd

De producten worden enkel in België en Nederland geleverd, in overeenstemming met het adres van uw keuze dat u tijdens de bestelling hebt ingevoerd.

  • Pakket naar België & Nederland: leveringstermijn is volgende dag, in sommige gevallen kan dit 2 weekdagen zijn. Toepassend op plaatsing van bestellingen in de werkweek.

Verzendkosten

De verzendkosten voor België en Nederland zijn de volgende:

  • Een pakket naar België & Nederland: 8,95 euro.

De retourkosten voor zowel België als Nederland zijn de volgende:

  • Een pakket vanuit België & Nederland: 5,95 euro.

Bij een aankoop boven 30 euro, is de verzending voor zowel België als Nederland gratis.

Hoe retourneren?

Indien het product niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op ontvangst het product kosteloos retourneren.

Gebruik hiervoor het wettelijke herroepingsformulier of stuur een mailtje naar hello@artecocrafts.com met daarin je naam, het bestelnummer en de naam van het product dat je wenst te retourneren. Je moet het product in zijn oorspronkelijke verpakking (voor zover als redelijkerwijs mogelijk), in perfecte staat (dus ongebruikt), en ten laatste binnen de 14 kalenderdagen vanaf de kennisgeving van je beslissing om uw aankoop te herroepen, terugsturen naar ARTECO, Geynstbos 43, 1501 Halle, België.

Retourkosten

De retourkosten zijn ten laste van de klant. We verbinden ons ertoe om het product te ruilen of, indien je dat wenst, terug te betalen binnen 14 dagen na ontvangst door ons. Wij betalen de prijs van het pakket, de eventuele verzendingskosten terug. Retourkosten blijven ten laste van de klant. Behoudens andersluidende overeenkomst wordt de terugbetaling uitgevoerd op de rekening die je gebruikt hebt om de aankoop te betalen. We behouden ons het recht voor om de terugbetaling van je aankoop uit te stellen tot ontvangst van het product of het bewijs van zijn verzending.

Klik hier om het terugbetaal- en retourneringsbeleid te downloaden in pdf-vorm.

Heb je een vraag over het terugbetaal- of retourneringsbeleid? Stuur ons dan gerust een mailtje op hello@artecocrafts.com.