Leuke tekeningen om na te tekenen

Je tekenschrift of kladblok is leeg en deze wil je gaan vullen met mooie tekeningen en/of schetsen? Door middel van onderstaande voorbeelden teken jij gemakkelijk en professioneel leuke tekeningen na! Heb je al het tekenmateriaal gereed?

1. Een vogel tekenen
Hoe zou het zijn om jouw lievelingsvogel na te tekenen? In totaal bestaan er ruim 9.700 soorten vogels op de wereld zijn. Kijk eens om je heen of zoek op internet jouw mooiste vogel en teken deze dan vlekkeloos na! Ik heb onderstaand een voorbeeld toegevoegd van een vogel? Weet jij welke vogel dit is?

leuke-tekeningen-om-na-te-tekenen-vogel

2. Een brug tekenen
Wil je iets gedetailleerder gaan tekenen, kies dan eens voor een brug! Door middel van onze schetspotloden set teken jij feilloos deze brug na! Deel het resultaat op sociale media en gebruik #artecocrafts / tag @arteco.crafts en wie weet wordt jouw design wel gedeeld op onze social media kanalen.

leuke-tekeningen-om-na-te-tekenen-brug

3. Een gezicht tekenen
Dit is vaak een hele opgave. Een gezicht tekenen is een van de moeilijkste tekeningen vaak voor beginners. Waarom? Omdat we vaak te gedetailleerd willen tekenen, van de rimpels tot aan de haartjes. Begin daarom eerst gemakkelijk en ga stap voor stap gedetailleerder aan de slag. Denk jij dat je al een expert bent op dit gebied? Teken dan eens deze tekening van een Romein na!

leuke-dingen-om-na-te-tekenen-romein

4. Een auto tekenen
Als afsluiter van dit artikel; de auto. Hoe vaak heb jij vroeger of teken jij momenteel een auto? Ik tekende vroeger altijd de auto van mijn dromen. Een droom van mij was auto ontwerper te worden. Dat is helaas niet gelukt. Hoe ziet jouw droomauto eruit?

leuke-dingen-om-na-te-tekenen-auto

Een reactie op “Leuke tekeningen om na te tekenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *